Velkommen til Grusbilen! Danmark's bedste service!

Hjem » Granitskærver » GRÅ GRANIT SKÆRVER 16-22 MM

GRÅ GRANIT SKÆRVER 16-22 MM

Fra 1.070,00 kr.

På lager. Leveringstid 1-5 hverdage.
1
  • Hurtig levering 1-5 dage
  • Mængderabat
  • Spørgsmål? Ring på tlf. 26 50 55 05
  • Gratis fragt

Beskrivelse af produktet

Grå Granitskærver 16-22 mm:

  • Grå Granitskærver 16-22 mm er en type dekorativt grus, der består af granitsten med en kornstørrelse mellem 16 og 22 mm.
  • Grå Granitskærver har en naturlig og tidløs grå farve, der passer godt til forskellige landskabsdesignstilarter.
  • Granit er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold, hvilket gør Grå Granitskærver til en langsigtet løsning.
  • Udover 16-22 mm fås Grå Granitskærver ofte i forskellige kornstørrelser, så de kan tilpasses forskellige projekters krav.

Skab et flot miljø:

Grå Granitskærver er populære som dekorative elementer i haver og landskabsprojekter. De kan bruges til at skabe stier, indramme blomsterbede eller lave grænser omkring haver.

Skab en smuk indkørsel ved at bruge det som belægningsmateriale, hvilket giver et rustikt og æstetisk tiltalende udseende. Du kan også bruge det til gårdhaver og terrasser.

Granitskærverne anvendes også ofte i dekorative projekter som f.eks. skulpturer, vandfunktioner eller stenbede.

God dræningseffekt:

På grund af deres naturlige dræningsegenskaber er Grå Granitskærver velegnede til dræningsløsninger i haver, indkørsler eller regnvandshåndteringsprojekter.

Brug dem for eksempel i dine plantebede eller rundt om huset, for at undgå vandophobning og dermed oversvømmelser.

Vi har også:

Vi kan også tilbyde dig Grå granitskærver 11-16 mm og flere andre granitter.

Få det i leveret i en big bag:

Vi kan levere granitten i big bags som bliver hejs og sat efter ønske. Vi kan også tilbyde levering med Grab, hvor materialet bliver grabbet ind og lagt det ønskede sted. Dog skal man være opmærksom på at grabben kun kan når maksimalt 15 meter væk fra bilen.

Den sidste leveringsmulighed vi har er at få det tippet af, hvor det bliver lagt i en stor bunke. Du kan se vores priser på de forskellige leveringsvalgmuligheder og mængder længere oppe på siden.