Velkommen til Grusbilen! Danmark's bedste service!

Hjem » Grus » BROLÆGGERGRUS 0-8 MM (BAKKEMATERIALE)

BROLÆGGERGRUS 0-8 MM (BAKKEMATERIALE)

Brolæggergrus / Bakkemateriale

Fra 1.160,00 kr.

På lager. Leveringstid 1-5 hverdage.
1
  • Hurtig levering 1-5 dage
  • Mængderabat
  • Spørgsmål? Ring på tlf. 26 50 55 05
  • Gratis fragt

Beskrivelse af produktet

Værd at vide om Brolæggergrus:

  • Brolæggergrus 0-2 mm er en speciel type grus med en kornstørrelse mellem 0 og 2 mm, der er skræddersyet til brolægningsprojekter.
  • Brolæggergruset har en fin kornstørrelse, der giver en jævn overflade og sikrer en tæt pasning mellem brolægningsmaterialerne.
  • Brolæggergrus er et naturligt forekommende og miljøvenligt materiale, hvilket gør det til et bæredygtigt og miljøvenligt valg.

Ideel til både privat og erhverv:

Dette brolæggermateriale bruges som et essentielt underlag for at skabe en stabil og holdbar base til brolægning med enten fliser, sten eller brosten.

Så hvis du for eksempel skal lave en fliseterrasse eller små stier i haven, så er dette et rigtig godt valg.

Velegnet til indkørsler og terrasser:

Det bruges ofte til at anlægge nye indkørsler, terrasser, og gangstier og skaber en smuk og funktionel overflade.

Et godt råd når du skal lave en ny indkørsel er at bruge et lag brolæggergrus, på minimum 5-10 cm, husk en god hældning, så evt. vand ikke løber ind imod huset og husk at stampe gruset grundigt, for at skabe bedst stabilitet.

Få en god dræningseffekt:

Gruset er også kendt for sine gode dræningsegenskaber, hvilket forhindrer vandansamling under brolægningen og derfor hjælper imod oversvømmelser og skrid af for eksempel fliser.

Det kan også blandes med den eksisterende havejord som bliver brug til eventuelle plantekasser og blomsterbede, for at forbedre dræning og struktur, hvilket er nyttigt for dine planter.

Har du nogle spørgsmål?: 

Du er meget velkommen til at kontakte os enten ved at sende os en mail på info@byens-c.dk eller giv os et uforpligtende opkald på +45 26 50 55 05. Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælper gerne med udregning af den mængde som passer lige til dit projekt.